HOTPANTS JONLIVIA S+ PAKAIAN PALING SELESA KETIKA BERSENAM

Assalamualaikum dan salam sejahtera .

Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

HOTPANTS JONLIVIA S+ PAKAIAN PALING SELESA KETIKA BERSENAM  |Bila nak bersenam kenalah ada pakaian yang sesuai dengan aktiviti senaman korang . Bila korang dah berjaya memilih pakaian yang sesuai barulah korang boleh melakukan aktiviti senaman dengan lebih baik sekaligus dapat memberikan keselesaan kepada korang . Hakikatnya pemilihan pakaian yang sesuai juga dapat membantu wningkatkan prestasi diri sekaligis membuatkan tubuh rasa selesa terutama apabila korang berada dalam keadaan berpeluh . Sebelum memulakan aktiviti bersenam CCL amat titikberatkan pakaian yang sesuai . Apa kata korang cuba seluar senaman hotpants . Activpants Hotpants Jonlivia S+ . Hotpans ni seluar panas ke ? Haa memang panas pun sebab ianya panas sehingga membakar lemak-lemak dari paha betis dan pinggul .

Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

APA ITU HOTPANTS JONLIVIA S+ ? 
Jonlivia dengan bangganya memperkenalkan Activepants Hotpants. Seluar pelangsing popular yang diperbaharui dengan kaedah premieum. Jonlivia adalah jenama number satu yang terkenal dalam pengeluaran Healthy Active Lifestyle. Rekaan Hotpants Jonlivia berkualiti dan selesa untuk melakukan aktiviti bersenam.

Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

FUNGSI HOTPANTS JONLIVIA S+
Hotpans Jonlivia S+ mampu membakar kalori jika korang selalu memakainya. Hotpants Jonlivia S+ juga berfungsi membantu dan mengawal haba dalam badan korang dengan baik semasa korang bersenam , bersukan dan berjalan . Ianya juga digunakan untuk membakar lebih banyak kalori dan mengekalkan air yang berlebihan dalam badan daripada kebiasaan.

CIRI-CIRI HOTPANTS JONLIVIA S+

Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

1.Hotpants Jonlivia S+ ni diperbuat 100% daripada genuine neoprene iaitu sejenis kain yang begitu elastik . Kain jenis ni adalah kain yang mudah menyerap haba dan menyerap peluh .Fabriknya juga lembut dan begitu elastik.

Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

2. terdapat poket kecil pada bahagian pinggang dalam Hotpants Jonlivia s+. So mudah la korang nak letak something dalam poket tersebut contohnya kad pengenalan , duit, lesen memandu dan juga kunci kereta . Adanya poket kecil ni memudahkan korang juga, time senaman ni rasa selamat sikit barang – barang yang tersimpan dalam poket . Tak macam seluar biasa yang longgar boleh buat barang jatuh pulak nanti . Korang juga boleh pilih sama ada nak ada yang poket kecil di dalam seluar ni ataupun memilih tidak ada poket.

Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

3.Hotpants Jonlivia s+ direka khas dengan lapisan pada struktur seluarnya .Selain daripada dua lapisan pada pinggul yang menjadikan Hotpants Jonlivia ni tak mudah koyak  dan jugak tak mudah kembang walaupun korang memakainya berulang kali . Hotpants ni juga memiliki ketebalan 25mm dan ianya amat berkualiti .

Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

4. Jahitan pada seluar ni juga cukup kemas. Flat lock seam jahitan yang rata dan tak akan menyebabkan  seluar ini terkoyak walaupun korang melalukan aktiviti yang begitu lasak .

Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

5. Bagi korang yang nak memiliki Hotpants Jonlivia ni tak perlu risau tentang saiz sebabnya Jonlivia ini mengeluarkan pelbagai saiz dari saiz xs- 4xl .

KEISTIMEWAAN HOTPANTS JONLIVIA s+
Hotpants ini mempunyai inner layer yang dapat mengekalkan suhu badan. Jenis kain yang digunakan juga memberikan kesan pengudaran yang baik. Fabrik yang berudara bebas . Walaupun  mempunyai empat lapisan material seakan nampak tebal dan individu yang memakai akan nampak selesa

Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

Empat lapisan material :-
Lapisan pertama : Fabrik luar
Lapisan kedua : fabrik neoheat yang berprestasi tinggi
Lapisan ketiga :: fabrik dalaman yang  bersifat penyerapan haba
Fabeik keempat : fabrik yang berudara khas

KELEBIHAN HOTPANTS JONLIVIA S+

Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,


● membantu menghilangkan lemak di bahagian perut dan mengecilkan paha
● membentuk pembakaran lemak dengan lebih pantas lam aktiviti harian mahupun senaman
● membantu korang berpeluh secara efektif
●rekaan neoheat membolehkan meningkatkan suhu badan dan mengalakkan  korang berpeluh
● menyerap peluh tapi kekal kering di luar tanpa sebarang kesan peluh
● mudah melakukan regangan dalam aktiviti senaman
● rekaannya boleh disesuaikan dengan apa jenis pakaian .

bagi korang yang berminat nak mencuba hotpants jonlivia ni . boleh dapatkan maklumat lanjut di bawah :-

Facebook : Jonlivia
Instagram : @jonlivia

Leave a Reply