Review | Jonlivia ActivPants S5+

No. 1 Activewear That Helps To Lose Weight

Review | Jonlivia ActivPants S5+

Marketing Jonlivia

Posted on November 02 2017

Assalamualaikum readers 

Aku dengan masalah lemak selambak di kawasan paha ni memang berpisah tiada . Stress tau nak cari size seluar , huhu..!

Google punya google , finally macam dah jumpa solution untuk masalah aku ni iaitu HOTPANTS 

Katanya hotpants dapat mempercepatkan lagi proses pembakaran lemak dengan membantu kite mengeluarkan peluh

Makanya marilah kite try . Aku pilih hotpants jenis JONLIVIA ACTIVPANTS S5+


Weyyy , serious jatuh cinta sangat dengan hotpants jenama Jonlivia ni . No wonder lah ramai review cakap best


Salah satu sebab aku cakap dia super best adalah sebab ianya didatangkan dalam jenis berseluar panjang jugaq

So , bukan setakat time bersenam je boleh pakai hotpants ni , pergi opis pon aku bantai pakai jugaq . Tapi dengan jubahlah , ala² legging gitu , hehe..! 


Material JONLIVIA ACTIVPANTS S5+ ni adalah 85% Neoprene (100% Genuine) and 15% nylon . Terdiri drpd 4-layer yang mempunyai ciri-ciri pengudaraan dan mampu menyerap peluh dengan baik . Yang paling penting , ianya sangat stretchable


Jahitan memang kemas . Kat bahagian punggung ade DOUBLE LAYER untuk mengelakkan daripada bunyi "prappp" time bersenam sakan . Bunyi prapp tu ape ? Bunyi seluar terkoyak , haha..!

Masalah selambak lemak kat perut ni pon dapat disembunyikan kalau pakai hotpants ni tau sebab ianya jenis Double Waist Level a.k.a High Waist and yang bestnya , ianya takkan bergulung , yahooo~~

Didatangkan jugaq dengan poket kecik tersembunyi kat dalam


Overall memang puas hati sangat dengan hotpants JONLIVIA ACTIVPANTS S5+ ni . Semoga cepatlah lelemak kat badan ni terhapus , huhu..!


Ohhh btw , gambar iols pakai hotpants ni takde ye sebab macam berdosa sangat aurattayang lelemak iols ni :P

Kalau korang berminat nak dapatkan hotpants JONLIVIA ACTIVPANTS S5+ ni , korang bole cecepat check out website JONLIVIA . Tengah ade offer tau sekarang

Thanks & Best Regards .

 

 

More Posts

0 comments

Leave a comment

Search our store