No. 1 Active Lifestyle Wear in Malaysia

Jonlivia Unisex Phiro Back Support Mencegah Masalah Bongkok Dan Sakit Tulang Belakang

Marketing Jonlivia

Posted on April 06 2017

Hi korang...
Semenjak dua- tiga menjak ini SA sering rasa tidak selesa ketika berada di pejabat, tidak selesa dari segi tulang belakang terasa sakit sebab posisi duduk di kerusi tidak betul.Ye la hari- hari kerja mengadap komputer, adakala tidak hiraukan cara duduk yang betul sehingga sakit pada tulang belakang. Postur badan ketika duduk di kerusi sangat penting untuk mengelakkan tubuh badan kita dari menjadi bongkok serta terasa sakit- sakit sendi.Lebih- lebih lagi sakit pada tulang belakang. Umur dah hampir ke angka 40 tahun maka semua kena jaga kan. Di usia begini pelbagai masalah tubuh badan mudah berlaku. Sekiranya tidak di jaga maka pelbagai masalah akan timbul khususnya masalah bongkok atau dalam english "Hunchback Problem'

Meh SA perkenalkan Jonlivia Unisex Phiro Back Support keluaran Jonlivia Malaysia. Ianya sangat senang digunakan dan korang dah boleh buat kerja seperti biasa.Apa yang korang perlu buat hanya pakai Phiro Back Support ini selama 1-2 jam setiap hari dan korang akan mendapat result sebaik sahaja korang berdiri. Korang akan rasa selesa dan postur badan akan mula lurus tidak seperti sebelum korang menggunakannya.Senangkan? 1-2 jam setiap hari untuk keputusan yang memberansangkan.

Unisex Phiro Back Support ini sesuai di gunakan dimana- mana samaada ketika berada di pejabat, di rumah atau ketika memandu kereta.Malahan sesuai juga sekiranya di pakai ketika korang keluar beriadah.


3 posisi duduk di kerusi di bawah adalah salah dan membahayakan tulang belakang dan boleh menjurus ke arah masalah bongkok.

Jom lihat- cara- cara SA pakai Jonlivia Unisex Phiro Back Support.


Langkah pertama adalah korang hanya perlu pakai seperti korang nak pakai bag sandang.

masukkan yang macam tali tu di lubang yang disediakan...nampak kan?

Tarik bahagian band yang besar lilitkan ke pinggang, boleh adjust ikut kesesuaian dan keselesaan dan lekapkan kerana ianya diperbuat dari bahan yang mudah melekap

Tarik bahagian band yang panjang tadi lekapkan seperti di dalam gambar...

Korang boleh adjust betul2 ikut keselesaan...jangan risau sebab Phiro back support ni betul- betul mengikut postur badan korang...ianya ada dalam banyak saiz..

Dah siap!!!then korang dah boleh duduk dengan selesa...sebab dah ada support untuk belakang badan korang...

SA dah gunakan Unisex Phiro Back Support ni untuk beberapa hari dan SA pakai selama 1-2 jam ketika di pejabat sebab bila duduk lama di hadapan komputer, rasa sakit pada tulang belakang dan jugak pada belakang leher..sejak gunakannya rasa penat dan sakit sudah mula berkurang...
SA nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Jonlivia Malaysia kerana memberi peluang untuk SA merasai pengalaman menggunakan Unisex Phiro Back Support ini. Product ini memang sesuai untuk SA gunakan sebab sememangnya SA sering mengalami masalah sakit tulang belakang dan juga sakit pada bahagian leher akibat duduk terlalu lama depan komputer dan juga selalu mengamalkan cara duduk yang agak malas.

UNISEX PHIRO BACK SUPPORT


  1. Membantu memulihkan postur badan yang lemah
  2. Membantu melatih tubuh badan anda serta menjaga bahu
  3. Membantu membetulkan Scoliosis dan masalah kelengkungan dan cacat tulang belakang
  4. Membetulkan kembali bahu, meluruskan leher dan menjajarkan tulang belakang
  5. Membantu melegakan sakit belakang, sakit bahu dan sakit kepala
  6. Melangkah dengan yakin seperti model dengan postur badan yang betul

That's it for today!!

Selamatkan tulang belakang anda sebelum anda menyesal di kemudian hari....


Terima Kasih Jonlivia!!!
Korang boleh dapatkan Unisex Phiro Back Support

Di sini:
 
Contact: +6016-2634410 
Instagram: @jonlivia
 
 

More Posts

0 comments

Leave a comment

Search our store