JONLIVIA THE NO 1 BRAND FOR ACTIVE LIFESTYLE WEAR/SPORTWEAR - ACTIVTEE – Jonlivia

No. 1 Activewear That Helps To Lose Weight

JONLIVIA THE NO 1 BRAND FOR ACTIVE LIFESTYLE WEAR/SPORTWEAR - ACTIVTEE PLUS

Marketing Jonlivia

Posted on October 24 2017




JONLIVIA adalah jenama No 1 terkenal dalam pengeluaran Healthy Active Lifestyle Wear/SportwearActivSeries iaitu ActivTee Plus. Kalau nak tau ActivTee Plus mempunyai 2 jenis, iaitu lengan pendek dan lengan panjang. Seri Wangi telah menerima sehelai ActivTee Plus berlengan panjang dari Jonlivia. ActivTee Plus sangat sesuai dipakai ketika berjogging, beriadah, melakukan aktiviti di gymnasium, berbasikal dan juga lain-lain aktiviti luar dan juga untuk pemakian harian seperti baju T biasa. Dengan pemakaian ActivTee Plus dapat membakar 2000 kalori dalam masa 2 hingga 3 jam dengan NeoHeat Technology. ActiveSeries terdapat beberapa product selain ActivTee Plus seperti  ActivSinglet dan ActivTee

`
 
ActivTee Plus  dari NeoHeat Technology yang amat dikagumi kerana kita akan dapat lihat perubahan yang ketara dengan pemakaian ActivTee Plus dan  sesuai bagi wanita yang inginkan badan ideal, terutamanya bagi wanita yang berbadan gempal dan berisi. 


FUNGSI ACTIVTEE PLUS





BAHAGIAN DALAM(DEPAN)ACTIVTEE PLUS YANG DAPAT MEMANASKAN BADAN

NEO ABS TECHNOLOGY -  Pemakaian harian ActicTee Plus akan dapat membantu memanas dan membakar lemak di bahagian perut dengan cepat 6 kali ganda semasa kita melakukan kerja-kerja harian.



lAPISAN DALAM(BELAKANG) ACTIVTEE PLUS MEMBANTU MEMBAKAR LEMAK

NEOHEAT TECHNOLOGY -  Bahagian Lapisan dalaman dapat memanas dan membakar lemak 3 kali ganda dengan cepat berbanding dengan pakaian sukan lain dan Seri Wangi syorkan memakainya setiap hari atau rajin exercise sekiranya ingin melihat perubahan pada badan kita.



COOLVENTI TECHNOLOGY -  Panas...? Bila terlalu lama kita melakukan exercise sudah panas kita terasa bahangnya dan jangan risau yer...dengan Coolventi Technology ianya dapat membantu dan mengawal suhu badan kita agar rasa nyaman dan segar kembali.



ARM POCKET -  Hmmm....adalah kalau nak ke mana-mana handphone memang tak boleh tinggalkan? Kalau masa nak berjogging tentu kita tidak bawak bagkan? Jangan risau ActivTee Plus mempunyai poket di lengan untuk kita selitkan handphone kita.




Seri Wangi dah lama tak berjogging padahal taman rekeriasi dekat jer dengan rumah, jadi masa cuti hujung minggu Seri Wangi terasalah pulak nak berjogging dengan memakai baju ActivTee Plus, memang cepat berpeluh walaupun baru berlari beberapa minit, jangan ingat macam Seri Wangi ni tak payah lagi nak susah-susah nak buang lemak...kalau nak tau badan Seri Wangi ni bahagian Tummy ada besar sikitlah...kalau tengok betul-betul nampak gemuk, kalau boleh nak slimkan badan sikit biar nampak pinggang macam kerengga.


 PRODUCT JONLIVIA ACTIVEWEAR
 

 
JONLIVIA kini banyak mengeluarkan pelbagai produk healthy Sportwear seperti ActivSeries, ShaperSeries, PhiroBack Suppoter dan Special Side Products. Harga products Jonlivia sangat berpatutan dan mampu milik dan berbaloi dengan hasilnya.
 
Special Side Products
 
 Untuk maklumat lanjut tentang Products Jonlivia:
 
 
 

More Posts

0 comments

Leave a comment

Search our store