Jonlivia Phiro Back Support- Penyelesaian Sakit Belakang

No. 1 Activewear That Helps To Lose Weight

Jonlivia Phiro Back Support- Penyelesaian Sakit Belakang

Marketing Jonlivia

Posted on April 22 2017

I rasa ramai tahu I menderita backpain since awal tahun ni. Plus, kerja office ni banyak duduk je , lagi menambahkan derita sakit belakang I.
 
But worry no more, finally I found my best buddy- Jonlivia Unisex Phiro Back Support. Ini memang solution terbaik
 
Kalau you all nak tahu, Phiro Back Support ni boleh
 
1- Membantu membetulkan postur belakang
2-Membantu melatih badan
3-Pulls back the shoulders, straigthen neck and alligns spine
4-Helps to train your body keep you shoulder back
5- Helps to correct scoliosis and other malformed spinal curvatures
6- Helps to relieve posture related to back pain, shoulder pain and headaches
7- Jalan macam model , and gain confidence as soon as you put the posture corrector on
 
 
 
Phiro Back Support ni sangat handy dan boleh di bawa kemana saja, dipakai di mana sahaja. sangat mudah dan selesa. Macam I, untuk daily basis I suka pakai di office. Tak lama pun, 30 minit sehari je

Selesa! yes boleh imagine tak macam duduk sandar and letak cushion kat belakang tu? Ha macam tu lah rasanya pakai Phiro ni. takdelah nak membongkok je. Boleh baiki postur dengan selesa.

Perempuan ni banyak betul buat kerja yang guna tenaga and pressure. Daripada duduk kat office, dukung anak, buat kerja rumah  dan banyak lagilah. Kalau silap sikit mulalah sakit belakang lah, sakit pingganglah. That's why kita perlukan Back Support ni
 
Pada I, Phiro Back Support ni bukan saja sesuai dipakai waktu dipejabat, malah sambil buat kerja rumah pun boleh jugak. See , selesa je I mop lantai. Sesambil sidai baju ke, sambil masak ke pun boleh.
 Kalau you nak letak Phiro dalam kereta pun okay jugak. Dari office balik ke rumah tu boleh pakai Phiro ni. Selesa sikit nak drive dan menghadap traffic jam.
fuhh selesa
 
Last weekend I bawa kids mandi swimming pool KLCC. so while waiting for them I pun sarung je Phiro Back Support ni.  Memang selesa.
 
Orang sekeliling macam pandang pandang je. I rasa diorang curious kot apa benda I pakai ni. I tunggu jugak kalau dorang nak approach I and tanya >,<

 
And Ocin sendiri suka Phiro ni. Dia pun kena back pain sampai dapat referal letter tapi degil taknak pergo hospital.Hari -hari complaint sakit belakang . First time dia try, terus nak bawak pergi office, I macam "ehh tunggu lah I snap photo at least few photo for my review"
 
Hari hari dok tanya I dah siap ke , bila boleh dia bawak pergi office -__-
 
Nasib baiklah benda ni unisex. So sesiapa yang sama size dengan pasangan, bolehlah main tukar tukar ye. heheh.
 
Phiro Back Support ni memang ngam ngam soi kat badan you all. Ada pelbagai size.
 
Kalau berminat, boleh layari website Jonlivia untuk maklumat lanjut dan jugak order :)



More Posts

0 comments

Leave a comment

Search our store