JONLIVIA Phiro Back Support – Jonlivia

No. 1 Activewear That Helps To Lose Weight

JONLIVIA Phiro Back Support

Marketing Mandy

Posted on September 26 2017

Hi Korang,

 
Bila dah berusia ni mulalah sana sini sakit
Especially belakang badan kita kan, yelah asyik duduk je kat office tuh buat kerja non-stop so inilah akibatnya. Kenalah kejap-kejap bangun, buat senaman ringan, berjalan pusing satu office kan.

Ermm kalaulah masa muda akak Lily buat dulu memang masalah sakit belakang ni kuranglah terjadi. 
Tapi bila sekarang ni baru nak menyesal ermm sesangat terlambat la kan. Nasi dah jadi bubur so telan jua, so akak lily standby yoko-yoko kat rumah dan offie kalau tup-tup sakit menjelma kembali. 
Bila dapat tau mengenai Phiro Back support produk dari Jonlivia Malaysia ni ermm haruslah cepat-cepat akak lily dapatkan. Yelah benda elok ni lekas-lekas ni dicuba ek mana tau, boleh kurangkan sakit belakang tuh.

Jonlivia Phiro Back Support ini berfungsi memperbetulkan kedudukan bentuk badan kita yang sebetulnya. Sekali gus, menyokong belakang kita dan juga dapat mengurangkan kesakitan bagi mereka yang mengalami sakit belakang. Ye akak lily la tuh, tapi tak delah serious benau sakit pun mild-mild je.
Di antara fungsi Unisex Phiro Back Support adalah :
1. Helps to correct poor back posture
 
2. Train your body to keep your shoulder back
 
3. Helps to correct scoliosis and malformed spinal curvatures 
 
4. Helps to relieve posture related to back pain, shoulder pain and headache
 
5. Pulls back the shoulder, straightens neck & align spine
 
6. Walk like a model and gain confidence as soon as you got your posture on.
Baguskan, itulah!!

Dah nama pun unisex kan so boleh digunakan oleh semua lelaki mahupun wanita. Unisex Phiro Back Supportmempunyai 4 saiz iaitu XS, S, M dan L dan akak Lily pakai saiz L tengok saiz badan lah kan. Masa order tuh diaorang minta measurement badan so once korang dah bagi details nanti diorang akan hantar saiz yang bersesuaian dengan badan korang. Kena pakai just nice ngam-ngam kat badan, tak boleh terlalu longgar dan terlalu ketat.
So weekend lepas, masa kitaorang laki bini sibuk berhousekeeping kat rumah tuh, akak Lily terus sarung Jonlivia Phiro Back Support.

Mak oi rasa sangat selesa sangat dan tidak panas kerana ianya diperbuat daripada material yang berkualiti tinggi. Bangun duduk menyapu langsung tak de rasa sakit belakang tuh, bila bukak tuh ermm basah sebasahnya terus basuh untuk hilangkan peluh tuh. Ye boleh basuh tapi guna tangan lah jangan masukkan dalam washing machine. 
Bukan pakai setakat kat rumah je, boleh je korang pakai bila nak keluar, pakai dalam bajulah tak delah tebal mana pun. Lagi selesa nak bergerak ke sana ke mari tanpa rasa sakit.

Rasanya kalau korang ada masalah sakit belakang ni boleh lah cuba produk Jonlivia Malaysia ni ek. Korang just klik kat Phiro Back Support ni Jonlivia-unisex-phiro-back-support 
Untuk info lanjut korang boleh check it out di:-
Contact: +6016-2634410
Website: 
Facebook: 

More Posts

0 comments

Leave a comment

Search our store