JONLIVIA HOTPANTS YANG SANGAT SELESA – Jonlivia

No. 1 Activewear That Helps To Lose Weight

JONLIVIA HOTPANTS YANG SANGAT SELESA

Marketing Jonlivia

Posted on October 28 2017

Bila sebut seluar panas atau hotpants, pasti terbayang difikiran anda hotpants yang ketat, panas dan agak 'menyeksakan' apabila dipakai. Tapi berbeza dengan Jonlivia Hotpants. Didatangkan dengan versi seluar panjang iaitu Jonlivia Active Hotpants S5+ ini sangat selesa dan sesuai dipakai untuk aktiviti kasual seperti ke pasar malam hokay! Bertepatan dengan tagline Jonlivia iaitu Style, Performance and You, seluar panas Jonlivia ini sangat bermutu tinggi setanding dengan harganya. Materialnya adalah 100% genuine neoprene yang membantu pemakai membakar lemak lagi banyak ketika memakai seluar panas ini.

seluar panas jonlivia, seluar panas selesa, seluar sukan, jonlivia, hotpants, jonlivia hotpants,
Jonlivia Active Hotpants S5+
seluar panas jonlivia, seluar panas selesa, seluar sukan, jonlivia, hotpants, jonlivia hotpants,

Jonlivia Hotpants dengan rekaan yang bermutu tinggi


Yang menjadikan Jonlivia hotpants ini istimewa berbanding jenama lain adalah hotpants ini terdiri daripada 4 lapisan yang membantu anda bersauna dalam keadaan yang sangat santai. Lapisan seluar panas ini bukan sahaja memanaskan malah menyerap cecair yang keluar dengan sendirinya.

seluar panas jonlivia, seluar panas selesa, seluar sukan, jonlivia, hotpants, jonlivia hotpants,


Selain itu, seluar ini juga mempunyai strap pada bawah seluar, siap dengan double layer menjadikan ia kuat dan tidak mudah koyak. Anda boleh lihat video di bawah bagaimana flexible nya seluar panas Jonlivia ini.


Paling CN suka sudah tentu Jonlivia hotpants ini mempunyai double waist level yang boleh ditarik sehingga ke perut. Ianya tidak bergulung tau. Jadi anda bukan sahaja dapat membakar lemak kawasan sekitar kaki dan punggung malah perut sekali. Best kan?

seluar panas jonlivia, seluar panas selesa, seluar sukan, jonlivia, hotpants, jonlivia hotpants,
Poket kecil pada Jonlivia Active Hotpants S5+
Ciri unik seluar panas Jonlivia yang tiada pada jenama lain adalah poket kecil rahsia di dalam seluar. Mudah la untuk anda menyimpan duit dan ic di dalam poket kecil ini ketika berjoging. Malah jika henfon anda jenis yang kecil pun boleh masuk ke dalam poket kecil ini.

seluar panas jonlivia, seluar panas selesa, seluar sukan, jonlivia, hotpants, jonlivia hotpants,
CN memakai Jonlivia Active Hotpants S5+ ke pasar malam hokay


Pengalaman CN memakai Jonlivia Hotpants


Pertama kali CN memakai Jonlivia Hotpants adalah ketika membuat exercise yoga. Sangat best sebab selesa dan tidak ketat. Mudah untuk membuat apa-apa yoga position tanpa risau seluar ketat atau terkoyak. Memang berpeluh-peluh CN buat yoga bila memakai seluar panas Jonlivia ni tau.

seluar panas jonlivia, seluar panas selesa, seluar sukan, jonlivia, hotpants, jonlivia hotpants,

Kemudian, selepas buat yoga. CN masih memakai Jonlivia Hotpants untuk ke pasar malam. Alasan malas nak basuh seluar banyak-banyak kononnya. Gambar atas ni adalah gambar ketika CN memakai seluar panas Jonlivia sebelum ke pasar malam la. Nampak kasual kan? Sambil berjalan di pasar malam sambil membakar lemak di kawasan kaki dan perut gituw. Memang orang sekeliling tak perasan kaki CN berpeluh-peluh sebab seluar ini menyerap peluh dengan cepat. Tak adalah nampak seluar basah sebab berpeluh tau.

Berbaloi sangat jika anda sendiri mencuba seluar panas Jonlivia ini. Alah membeli menang memakai gituw. Ramai rakan-rakan CN dah cuba seluar panas Jonlivia ini dan mereka memang puas hati. Tak rugi jika anda juga mencuba seluar panas Jonlivia ini.

seluar panas jonlivia, seluar panas selesa, seluar sukan, jonlivia, hotpants, jonlivia hotpants,
Jonlivia Active Hotpants S5+

Berminat untuk mendapatkan Jonlivia Active Hotpants S5+ ini?


Anda boleh dapatkan Jonlivia Active Hotpanst S5+ ini di lamanweb rasmi Jonlivia iaitu
 << Jonlivia.com >>

Ada promosi menarik jika anda beli banyak tau. Boleh la share beli dengan kawan-kawan ye.

Anda juga boleh kunjungi media social Jonlivia untuk sebarang promosi dan maklumat lanjut :

Facebook : Jonlivia
Instagram : @jonlivia 

#jonlivia #styleperformanceandyou

 

 

Original Post : http://www.cekgunorazimah.com/2017/07/jonlivia-hotpants-yang-sangat-selesa.html

More Posts

0 comments

Leave a comment

Search our store