No. 1 Active Lifestyle Wear in Malaysia

JONLIVIA HOTPANTS UNTUK KEGUNAAN SEHARIAN

Marketing Mandy

Posted on April 27 2017

Assalamualaikum Hai.

Jonlivia Hotpants Malaysia

Jonlivia Hotpants. Trust me or no? Nad tak pernah pakai any hotpants sepanjang hidup. So actually, this is my very first time trying a hotpants on myself. On daily basis, Nad biasanya just pakai jegging untuk ke kelas atau bila keluar ke mana-mana. Sangat jarang and susah untuk Nad try any other pants sebab tak biasa. But this hotpants, memang best and selesa! Sangat flexible untuk bergerak. Nad bagi 5 per 5 stars for the flexibility!
 
Untuk pengetahuan, hotpants from Jonlivia ada 4 layers. So memang berkualiti dan bagus untuk anyone yang berkobar-kobar nak burn fats :p Untuk bahagian punggung, ia adalah double layer. So tak perlu risau kalau korang tengah berlari, melompat or yoga bahawa hotpants akan terkoyak. It's a BIG NO-NO.


Jonlivia Hotpants Malaysia
Double waist level. Can be pull to tummy level.
Jonlivia Hotpants Malaysia
Back pocket.
At first, Nad nak pakai hotpants ni untuk pergi jogging around taman or tasik je. Cause guys, this hotpants memang perfectly perfect untuk exercise/workout. But then, someone bagi idea and ajak pergi Bukit Bendera. Okay, like why not kan? So kitorang pergi not by hiking pun tapi more like santai-santai and berjalan.
Jonlivia Hotpants Malaysia
And guess what? It was all okay. Macam Nad mention tadi, seluar ni flexible so senang Nad nak bergerak, berjalan, panjat tangga and all. Material dia 100% genuine neoprene and dia fit macam jegging juga. So bagi Nad, Nad selesa pakai dari pagi sampai Maghrib! And jangan lupa, since it's a hotpants, agak panas juga waktu kita pakai seluar ni.


Jonlivia Hotpants Malaysia
Jonlivia Hotpants Malaysia
Jonlivia Hotpants
Instagram : @jonlivia
Facebook : Jonlivia
Website : https://www.jonlivia.com
P/s : Am thinking to bring this piece for island hopping. Let's see how it goes.

More Posts

0 comments

Leave a comment

Search our store