Jonlivia Hotpants| Hotpants Untuk Wanita Aktif dan Kasual

No. 1 Activewear That Helps To Lose Weight

Jonlivia Hotpants| Hotpants Untuk Wanita Aktif dan Kasual

Marketing Jonlivia

Posted on October 31 2017

Sekarang ni gym banyak menapak di Malaysia ni ekoran dari ramai rakyat Malaysia mula menyedari kesan bersenam dan aktif mengamalkannya untuk kehidupan yang aktif dan sihat. Untuk bersenam kita memerlukan outfit yang sesuai, betul tak? Kalau tak sesuai ia akan menganggu proses senaman dan tidak selesa. Jadi bila tak selesa tu mula lah semangat jadi hanga-hangat tahi ayam...betul tak? Ok, hari ni Marsha nak share satu jenis seluar untuk wanita yang aktif dan suka bersenam. Bila dengar Hotpants atau seluar panas mesti terbayang seluar pendek yang nipis dan bila berpeluh akan membuatkan si pemakai tidak selesa. Kemudian Marsha terus terbayang seluar yang panas dan kurang selesa dan hanya guna ketika bersenam sahaja. Ok tanggapan itu salah sama sekali bila Marsha dikenalkan dengan Jonlivia Active Hotpants S5+. 
Tengoklah nampak selesa kan Marsha pakai 
Ia didatangkan dengan versi seluar panjang iaitu Jonlivia Active Hotpants S5+ yang sangat kasual sehingga kita dapat pakai ke mana-mana yang kita suka termasuk ke mall atau pun kedai mamak dan tak semestinya ke gym sahaja. Selari dengan konsep Jonlivia iaitu Style, Performance and You , seluar panas atau Hotpants ni sangat berkualiti dan bermutu tinggi sesuai dengan harganya. Materialnya 100% dibuat dari Genuine Neoprene yang membantu si pemakai membakar lemak tiga kali ganda dari jenama lain ketika memakainya.


Rekaan Jonlivia Hotpants Berkualiti 
Jonlivia Active Hotpants S5+ 
Apa yang istimewa Jonlivia Active Hotpants S5+ ini dari jenama lain ialah ia terdiri dari 4 lapisan fabrik yang berkualiti tinggi. Ia membantu si pemakai membakar lemak secara efektif walau dalam keadaan yang santai dan selesa. Lapisan fabrik yang digunakan dalam pembuatan Jonlivia Active Hotpants S5+ ini bukan sahaja memanaskan dan membakar lemak degil tapi menyerap cecair dengan sendirinya.


4 Lapisan Fabrik Jonlivia Active Hotpants S5+ untuk Kesan Maksimum dan Keselesaan
Selain itu juga, Jonlivia Active Hotpants S5+ ini mempunyai strap pada bahagian bawah, double layer dan tidak mudah koyak. Jom kita layan video betapa fleksibelnya Jonlivia Active Hotpants S5+ ni.

Paling best Jonlivia Active Hotpants S5+ mempunyai double waist level yang boleh ditarik sehingga bahagian perut kita. Perut terus jad flat okey!! Memang sangat sesuai untuk Marsha yang baru lepas bersalin ni mengempiskan perut dan menganjalkan otot perut kembali setelah strech selama 9 bulan 10 hari. Ada peluang dapatkan bentuk badan dan berat sebelum bersalin ni....hihi


Double Waist Level 
Antara ciri unik terbaru yang telah di upgrade untuk Jonlivia Active Hotpants S5+ ini ialah poket kecil yang ada di bahagian dalam. Jadi semasa memakainya kita boleh letakkan barang berharga tanpa diketahui orang lain seperti poket rahsia gitu...hihi


Poket 'rahsia' yang direka khas untuk kemudahan
Bila Marsha memakai Jonlivia Active Hotpants S5+
First time Marsha memakai Jonlivia Active Hotpants S5+ ketika membuat senaman aerobik di rumah. Rasa sangat selesa dan tidak melekit dan tak perasan pun Marsha berpeluh. Masa tu just pakai untuk setengah jam sahaja. Bila buka seluar baru rasa anggota badan berpeluh tetapi tak rasa langsung peluh tu. Lepas tu tak rasa ketat langsung dan sangat selesa. Jadi Marsha bebas melakukan beberapa posisi aerobik tanpa risau akan terkoyak. Biasalah aksi aerobik pun ada yang menggunakan banyak posisi kan. Tapi memang rasa sihat selepas lemak-lemak yang ada dibakar oleh Jonlivia Active Hotpants S5+ ni. Main bola dengan anak pun boleh pakai Jonlivia Active Hotpants S5+ ni tau tak perlu pakai nak ke gym sahaja.


Jom main bola jom!! 
Nak teman anak-anak main kat taman pun Marsha pakai Jonlivia Active Hotpants S5+ ni. Sambil beriadah bersama anak-anak dalam masa yang sama boleh burn lemak-lemak degil. Anak-anak happy ibu dapat luangkan masa untuk mereka. Ibu pula happy boleh burn lemak dalam masa yang sama....best kan???

Sambil teman anak-anak main kita burn kalori ya!! 
Tak habis di situ sahaja, Marsha juga memakai Jonlivia Active Hotpants S5+ ketika ke Econsave dekat rumah untuk membeli barang basah dan kering untuk stok dapur. Walaupun di tempat yang berhawa dingin peluh tetap keluar menunjukkan lemak dibakar dan yang bestnya tiada kesan basah akibat peluh kerana sudah diserap oleh Jonlivia Active Hotpants S5+ sendiri. Jadi orang lain tak perasan Marsha tengah membakar lemak degil sambil membeli barang dapur...hihihi.


Jom kita beli belah barang dapur dengan Jonlivia Active Hotpants S5+ 
Bagi Marsha Jonlivia Active Hotpants S5+ sangat berbaloi untuk dimiliki bukan kerana harganya tetapi kerana kualitinya yang sangat memuaskan hati. Ramai rakan-rakan dah mencuba Jonlivia Active Hotpants S5+ ni dan feedbacknya sangat positif. Tak rugi jika anda mencuba Jonlivia Active Hotpants S5+ ini.
Berminat untuk Dapatkan Jonlivia Active Hotpants S5+ ni?
Boleh dapatkan Jonlivia Active Hotpants S5+ di laman web rasmi JONLIVIA.COM
Sekarang ni ada sale tau untuk Jonlivia Active Hotpants S5+ ni boleh terjah sekarang grab sebelum terlambat.
Selain itu juga boleh kunjungi media sosial Jonlivia untuk sebarang promosi dan pertanyaan
Facebook : Jonlivia
Instagram: @Jonlivia


More Posts

0 comments

Leave a comment

Search our store