Jonlivia ActivTee Plus | Pakaian Sukan Yang Sangat Selesa dan Bergaya

No. 1 Activewear That Helps To Lose Weight

Jonlivia ActivTee Plus | Pakaian Sukan Yang Sangat Selesa dan Bergaya

Marketing Jonlivia

Posted on November 16 2017

Assalamualaikum ~ Holla guys ! 
Siapa kata orang kurus tak perlu bersenam ? itu kesalahan besar pada orang kurus yang merasakan dia tidak perlu bersenam sedangkan orang kuruslah berisiko besar untuk mendapat penyakit kolestrol yang tinggi , sebab apa ? sebab selalunya orang kurus macam aku ni pemakanan tak berapa nak jaga , mentang-mentang tak naik berat badan kan , dan paling utama malas bersenam ! 
Jadi untuk mengelakkan dari terkena kolestrol tinggi , selalunya memang aku akan ke padang sekali seminggu sebab selalunya teman anak main bola , berlari keliling padang bola dengan dia haha cumanya sebelum ni aku tak pernah menggunakan pakaian senam yang sesuai dan selesa , kebiasaannya aku hanya memakai track suit bersama T-shirt lengan panjang .. bila berpeluh of course baju lencun dan tak selesa ~ 
Ada ke Pakaian Bersukan Yang Selesa dan Bergaya ?
Korang yang aktif bersukan , jogging , gym , bersenam dan sebagainya mesti pening kan nak pilih pakaian sukan yang selesa tapi dalam masa yang sama nampak bergaya gitu haaa , eh mesti lah bergaya baru lah level confident tu lagi tinggi dan tambah semangat untuk mengurangkan berat badan .. tapi ada ke ? uols jangan risau sebab JONLIVIA ada semua yang korang tercari-cari selama ni .. 
Jadi hari ni aku nak kongsikan kepada korang pengalaman aku dengan Women Avtive Tee Plus dari Jonlivia ni .. ia bukan sekadar baju sukan / senam yang biasa tau .. ia sangat-sangat berkualiti dan seriously sangat selesa ! omaigad peluh hilang ke mana pun tak tau sebab dah di serap habis oleh baju ni haaa  tapi masih lagi tak rasa melekit ! 

NEOHEAT TECHNOLOGY  
Yeah yang aku pakai ni saiz S tau , kenapa aku kata ia sangat berkualiti dan berbaloi sangat bila bersenam dengan Jonlivia Active Tee Plus ni ? sebab utama ia di perbuat dari Teknologi NeoHeat yang mana mampu membakar kalori kita 3 kali ganda lebih cepat dari pakaian sukan yang lain , fuh first time pulak dengar teknologi NeoHeat ni , so korang yang nak membakar kalori dengan cepat tu memang sesuai sangat lah. Material pula dari Neoprene dan Nylon.
ARM POCKET
Yang bestnya ada ruangan poket di bahagian lengan baju ni , walaupun tengah bersenam tetap nak bawak fon kan , nak letak dalam poket seluar nanti berlari risau jatuh dan tak selesa pulak .. haa letak je kat situ lagi mudah , lagi pun ia takkan jatuh punya .. lagi lah nampak bergaya gitu , if fon korang besar pun muat je sebab aku punya fon ni pun 5.5 inci helok je duduk dalam tu :p 
COOLVENTI TECHNOLOGY 
Bila kita bersukan / bersenam dan pakaian yang tak sesuai akan menyebabkan kita cepat merasa panas dan berpeluh walhal baru je warm up kan so rutin bersenam kita akan terganggu , dengan Coolventi Technology yang terdapat pada baju ni ia akan membuat kan kita cool dan fresh 
NEO ABS TECHNOLOGY 
 
Yang mana menginginkan 6 packs tu haaaa boleh lah bersenam dengan Active Tee Plus ni , dengan teknologi-teknologi yang terdapat pada baju ni , lagi cepat dapat merealisasikan impian korang , eh eh bukan lelaki je tau inginkan 6 packs haaa jangan memain .. so apa tunggu lagi ! cepat-cepat dapatkan pakaian sukan dari Jonlivia ! 
Jonlivia tercipta bila mana Jon dan Olivia dua individu yang berkongsi minat yang sama dalam menjalani gaya hidup aktif , keseluruhan konsep Jonlivia adalah mengenai ''Gaya , Prestasi & Anda'' Misi Jonlivia bukan sekadar untuk ke arah gaya hidup yang sihat tapi pada masa yang sama akan membuat kan terasa hebat dan bergaya!

Ikhlas dari aku bila memakai ActiveTee Plus ni memang sangat selesa and stay cool walaupun tengah panas , sebab ia meresap peluh dan haba dengan cepat , jadi aku tetap rasa kering walaupun badan tak berhenti keluarkan peluh .. cuma mungkin nanti Jonlivia boleh reka bentuk pakaian untuk muslimah sebab muslimah lebih suka baju yang boleh menutup punggung hehehe , but its okay still dapat cover dengan sweater or jacket .. oh ya baju ni sangat strechable .
Mana Nak Dapatkan Jonlivia ActivTee PLus - Pakaian Sukan Yang Selesa dan Bergaya Ni ?

More Posts

0 comments

Leave a comment

Search our store